27th mai 2022
Home » Cei cinci bărbați care au sechestrat, bătut și umilit doi adolescenți au fost reținuți. Niciunul nu avea cazier VIDEO

Cei cinci bărbați care au sechestrat, bătut și umilit doi adolescenți au fost reținuți. Niciunul nu avea cazier VIDEO

de reporterpenet

Cei cinci agresori din Târgoviște, care au sechestrat doi tineri dornici de o aventură, și-au petrecut noaptea în arest și apoi în sediul poliției, unde au dat declarații, în prezența unui procuror.

Aceştia sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, furt în scop de folosinţă şi lovire sau alte violenţe şi au fost prezentaţi în faţa instanţei, la judecătoria Târgovişte.
Atacatorii au vârste cuprinse intre 16 şi 45 de ani şi până acum niciunul nu avea cazier.  Victimele au 19 şi 20 de ani şi sunt din localitatea Bărbuleţu, din Dâmboviţa.
Cei doi au abordat, prin intermediul unei reţele de socializare, o adolescentă, în scopul întreţinerii de raporturi sexuale.
Numai că în loc de o fată, la destinaţie i-au aşteptat cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 si 45 de ani, care i-au luat pe cei doi tineri şi i-au închis într-un apartament unde i-au bătut, i-au suspus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil, sub ameninţarea că vor divulga imaginile pe internet dacă nu primesc 20.000 de lei.
„De asemenea, bănuiţii ar fi sustras de la victime un card bancar şi cheile unui autoturism pe care l-ar fi condus pentru a se deplasa la un ATM în vederea retragerii de bani. Autoturismul ar fi fost condus, în municipiul Târgovişte, de către unul dintre bănuiţi, în vârstă de 21 de ani, care nu poseda permis de conducere”, a precizat IPJ Dâmboviţa.
După ore întregi de chin, unul dintre băieţi a reuşit să iasă din apartament sub pretextul că va aduce banii de la sora sa, însă s-a dus direct la Poliţie.
Calvarul prin care au trecut doi tineri. Dornici de o aventură cu o fată, au ajuns să fie bătuţi şi umiliţi
Poliţia a mers imediat la locaţia indicată şi i-au prins pe agresori. Cei cinci sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, furt în scop de folosinţă şi lovire sau alte violenţe.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult