27th mai 2022
Home » Cei cinci târgovișteni, acuzați de sechestrarea a doi tineri, arestați pentru 30 de zile

Cei cinci târgovișteni, acuzați de sechestrarea a doi tineri, arestați pentru 30 de zile

de reporterpenet

Cei cinci bărbați acuzați de sechestrarea a doi tineri din Bărbulețu, care căutau o aventură de-o noapte, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, potrivit IPJ Dâmbovița.

Cei cinci bărbați reținuți de polițiști la data de 12 ianaurie, cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, au fost prezentați instanței de judecată, față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

„Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, participație impropie la infracțiunea de viol, tâlhărie calificată, șantaj, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Cei cinci bărbaţi reţinuţi de poliţişti au vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani. Ei au fost prezentaţi instanţei de judecată, care, faţă de aceştia, a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
„Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal,  participaţie impropie la infracţiunea de viol, tâlhărie calificată, şantaj, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
Cei doi tineri, în vârstă de 19 şi 20 de ani, din localitatea Bărbuleţu, şi-au dat întâlnire cu fata în faţa unui bloc din Târgovişte, în scopul întreţinerii de raporturi sexuale, potrivit Poliţiei.
La destinaţie i-au aşteptat prietenii fetei, cinci la număr, cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani.
Agresorii i-au luat pe cei doi tineri şi i-au închis într-un apartament unde i-au bătut, i-au supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil, sub ameninţarea că vor divulga imaginile pe internet dacă nu primesc 20.000 de lei. Pe deasupra le-au luat şi maşina.
„Ne-au luat, ne-au dat cu spray în ochi, bâte, picioare, pumni până sus. I-am întrebat cu cea am greşit, ce am făcut, dar nimic. Fata respectivă avea un iubit. Eu nu ştiam că vorbesc cu iubitul, dar iubitul ei a vorbit cu mine prin mesajele alea şi el m-a chemat încoace. Chiar nu am înţeles motivul. O fi avut nevoie de bani, chiar nu am putut să înţeleg”, a povestit unul dintre tinerii sechestraţi.
După ore întregi de chin, unul dintre băieţi a reuşit să iasă din apartament sub pretextul că va aduce banii de la sora sa, însă s-a dus direct la Poliţie.
„M-au legat de mâini la spate, de picioare, m-au bătut, m-au ameninţat cu cuţitul la gât. Ne-au făcut fel şi fel de lucruri care sunt oribile”, a mai spus victima.
Curios este că nimeni dintre vecinii de scară nu a auzit zgomote, deşi faptele s-au petrecut între orele 3 şi 8 dimineaţa.
Poliţia a mers imediat la locaţia indicată şi i-a prins pe agresori. Cei cinci sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, furt în scop de folosinţă şi lovire sau alte violenţe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult