22nd martie 2023
Home » Cele mai frumoase mesaje și urări de 8 Martie, Ziua Femeii

Cele mai frumoase mesaje și urări de 8 Martie, Ziua Femeii

de reporterpenet

Data de 8 Martie este o zi specială, dedicată femeilor din întreaga lume, ocazie cu care este important să le arătăm cât de mult le apreciem și le prețuim. Iată câteva idei de mesaje pe care le puteți trimite, mamelor, soțiilor, iubitelor, colegelor de muncă sau profesoarelor.

Cele mai frumoase mesaje și urări de 8 Martie, Ziua Femeii

Mesaje de 8 Martie pentru mame

– Draga mea mamă! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe.

– O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!

– Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb. Tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie. Tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea!

– Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La mulți ani!

–  Unei singure ființe din viața mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naștere, m-a crescut şi m-a învățat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie. Te iubesc, mama! La mulți ani!

– Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!

– Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!

Urări de 8 Martie pentru soție

– Îți doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat. Te iubesc!

– Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

– Îți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață şi… de dragostea mea necondiționată. La mulți ani, de Ziua Femeii!

– Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 martie pentru ca toata lumea știe că tu ești minunea vieții mele. La mulți ani, scumpa mea soție!

– În această zi specială, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru cei dragi. Ești un stâlp de susținere, o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru noi toți. Să ai un 8 Martie extraordinar!

– Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare!LA MULŢI ANI, scumpa mea mămică.

– Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor – deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit – pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…La mulţi ani!

Cele mai frumoase mesaje și urări de 8 Martie, Ziua Femeii

Mesaje de Ziua Femeii pentru iubită

– Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă ești departe de mine! De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

– Iubite mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!

– Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani, iubite mea!

– De ziua ta…Ce aș putea să-ți doresc mai mult decât să ai în suflet veșnic primăvară?

– Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenușa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare. Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!

– Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!

Urări de 8 Martie pentru colege și prietene

– Îți doresc ca răsăritul soarelui sa-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

– Îți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare pată de verdeață! La mulți ani, de Ziua Femeii!

– Va doresc, doamnelor şi domnișoarelor, să aveți parte de o primăvară plină de iubire şi armonie, aducându-Vă în dar un firav mărțişor, simbol al dragostei, care, prin spiritul său de primăvară, să zăbovească cât mai mult în sufletul Dumneavoastră.

– De 8 Martie, îți doresc să fii fericită și împlinită, să ai parte doar de zile senine și de momente memorabile, sănătate și mult noroc.

– Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!

– La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!

Mesaje de 8 Martie pentru profesoare

– Doamna profesoară sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!

– 1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebita. Vă doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastră.

– Fiţi înconjurată de căldură, tandrețe, armonie, dragoste, înțelepciune, zâmbete de copii, bunăstare, sănătate dumneavoastră şi apropiaților dumneavoastră. Fie ca pacea şi înțelegerea să domine mereu în familiile Dumneavoastră.

– Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos!

– La mulți ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!

– Dragă profesoară, de Ziua Mondială a Femeilor vrem să vă felicităm sincer și să vă dorim frumusețe, inspirație și farmec. Să aveți parte de flori nu doar de sărbători. Fiți fericită, respectată și iubită! Vă dorim succese și multe realizări!

– Fie ca acest 8 martie să vă aducă bună dispoziție, fericire multă și multe surprize plăcute! Vă dorim să rămâneți la fel de înfloritoare și frumoasă! Viața să vă fie plină de veselie și zâmbete!

Mesaje de 8 Martie pentru soacră

– Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldura, bucurie și mândrie. La mulți ani de 8 Martie, mamă soacră!

– Fie ca primăvara iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!

– Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie pentru a doua mea mamă! Rămâi la fel de înțeleaptă, înțelegătoare și minunată! Nu te îmbolnăvi niciodată. Fii fericită, sănătoasă și plină de viață

– Femeia, căreia umanitatea îi datorează continuitatea şi perpetuarea vieții, a fost şi va fi elogiată în cântece şi opere artistice. De când e lumea, Femeia a ținut mereu aprins focul în căminul familial, a păstrat cu sfințenie datinile străbune, a sădit speranță şi noblețe în inimile celor apropiaţi.

– Vreau să te felicit sincer cu ocazia acestei sărbători și să îți doresc fericire și sănătate. Îți doresc ani mulți de viață, scumpa noastră femeie! Îți mulțumesc pentru că ai educat un fiu nemaipomenit, un bărbat adevărat. Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie!

– Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, mama! Îți doresc să rămâi la fel de gingașă, frumoasă, minunată, veselă, bună, visătoare și bucuroasă. Să primești complimente în fiecare zi, iar viața să fie veselă!

– Ești ca o a doua mamă pentru mine. Ești o rază de soare pe timp posomorât. Vreau să te felicit din inimă cu ocazia Zilei Mondiale a Femeilor! Îți doresc sănătate și bucurii. Înflorește asemeni unui trandafir și dăruiește tuturor căldura ta. Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie!

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult