26th octombrie 2021
Home » Centrul de Cultură Dâmboviţa îşi propune să facă din Padina Folk, un concept de notorietate

Centrul de Cultură Dâmboviţa îşi propune să facă din Padina Folk, un concept de notorietate

de reporterpenet
Centrul de Cultură Dâmboviţa îşi propune să facă din Padina Folk, un concept de notorietate

Centrul de Cultură Dâmboviţa îşi propune să facă din Padina Folk, un concept de notorietate

Prima ediţie a Festivalului ”Padina Folk” a debutat în acest sfârşit de săptămână. Vremea a ţinut cu organizatorii şi toată Lunca Padinii a răsunat de sunet de chitară şi versuri despre munte, iubire şi realităţile zilelor noastre.

Amfitrionul întâlnirii, actorul Silviu Mircescu, plin de umor, a întreţinut atmosfera, introducând rând pe rând în scenă invitaţii şi îndemnând turiştii toropiţi de soare să se apropie.

După ce Vasile Mardare, Ovidiu Mihăilescu şi trupa CALEnDAR au încălzit atmosfera, a fost rândul lui Mike Godoroja să susţină un spectacol plin de emoţie, alături de Blue Spirit.

Timp de o oră şi jumătate publicul a fost trecut prin diverse stări şi pus în faţa unor poveşti impresionante, pe care le-a răsplătit cu aplauze şi solicitări de bis.

S-a încheiat astfel ediţia pilot a ”Padina Folk”, un punct de reper pentru anii viitori, în care Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa îşi propune să facă din acest festival, început timid, un concept de notorietate.

Paina Folk editia 1Paina Folk editia 1Paina Folk editia 1Paina Folk editia 1Paina Folk editia 1Paina Folk editia 1Paina Folk editia 1

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult