7th martie 2021
Home » China interzice vânzarea mai multor modele de iPhone

China interzice vânzarea mai multor modele de iPhone

de reporterpenet

China interzice vânzarea mai multor modele de iPhone

Un tribunal chinez a interzis vânzarea şi importul mai multor modele de iPhone, o decizie care vine pe fondul războiului comercial între SUA şi China, anunţă CNN.

Decizia a venit după ce o instanţă din Fuzhou a decis că Apple încalcă două brevete ale Qualcomm, o companie americană ca produce microcipuri. Modelele exceptate de la interdicţie sunt iPhone XS, iPhone XS Plus şi iPhone XR, care nu erau încă disponibile în China în momentul în care Qualcomm a intentat procesul.
Brevetele în cauză permit utilizatorilor să editeze şi să schimbe mărimea pozelor pe telefon şi să gestioneze aplicaţiile folosindu-se de touchscreen, conform Qualcomm.
Decizia a fost anunţată public luni, însă a fost implementată începând cu săptămâna trecută. Cu toate acestea, Apple a anunţat că toate modelele de iPhone rămân disponibile în China.
Citiți mai multe pe Adevărul.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult