13th mai 2021
Home » Cimentul Z100, noul produs de la Carpatcement

Cimentul Z100, noul produs de la Carpatcement

de reporterpenet

carpatcementtt

Începând cu luna aprilie, Carpatcement vine în întâmpinarea clienților cu un nou tip de ciment pentru zidărie și tencuială care completează necesitățile și așteptările clienţilor. Noul ciment Z100, specializat și aditivat, este cel mai nou produs ce intră în gama de cimenturi Carpatcement.

Z100 vine cu promisiunea nu doar a calităţii nemţeşti, ci şi a suportului tehnic acordat clienților pentru o construcție durabilă. Cimentul pentru zidărie și tencuială Z100 este fabricat într-o instalație complet nouă, automatizată, rezultat al accesării de fonduri europene prin Programul Operațional Sectorial ”Creșterea Competitivității Economice” (POSCCE) 2007 – 2013. Pentru acest produs, Carpatcement a finalizat în decembrie 2013, la fabrica de la Fieni, noua linie de producere și expediție de cimenturi speciale. Valoarea totală a proiectului depăşeşte 15 milioane de lei.

Astfel, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la fondarea fabricii din Fieni, Carpatcement lansează cimentul special Z100. Acesta completează și diversifică gama de produse având o calitate superioară și certificare conform standardelor europene.

„Fieni este locul în care am început cariera profesională și în care funcționează cea mai veche fabrică de ciment din România. Ca și mine, mulți dintre colegii mei ne aflăm deja la a treia generație de cimentiști, iar aniversarea a 100 de ani de ciment la Fieni este un moment deosebit de important atât pentru noi, cât și pentru întreaga comunitate. Așadar, Carpatcement sărbătorește și marchează acest moment aniversar prin lansarea cimentului special Z100, dedicat „Meseriașului din Carpați”, a declarat domnul Florian Aldea, Președinte – Director General al Carpatcement Holding.

Livrarea produsului Z100 se face din toate cele trei fabrici ale Carpatcement: Chișcădaga, Tașca și Fieni. Elementul inovator al cimentului Z100 este aditivul specializat, cu dublu rol: plastifiază şi antrenează aerul din masa cimentului, eliminând astfel necesitatea utilizării varului.

Z100 este Liantul din Carpați, un produs românesc dedicat meșterilor români, pe care îi respectă pentru felul lor original de a fi și de a-și face treaba: știu prea bine ce au de făcut și nu au nevoie de lecții, nu lasă pe nimeni nerezolvat, se descurcă în orice situație, fac să fie bine, să fie toată lumea mulțumită. Toate aceste calități se regăsesc într-un personaj care reprezintă tot ce a dat piața de construcții de la noi mai bun: Meseriașul din Carpați, pe care îl onorăm printr-o platformă de comunicare dedicată lui și declinată într-o serie de medii convenționale și proiecte speciale.

Lansarea cimentului Z100 este însoțită de o campanie de promovare în media, precum și de o nouă aplicație specială pentru accesoriile smartphone. Ea poate fi descărcată direct de pe site-ul oficial al companiei: www.heidelbergcement.ro, de la secțiunea „Produse”. Acolo se pot accesa date și fișe tehnice despre produsele celor 3 divizii ale grupului Carpatcement, care vin în întâmpinarea nevoilor clienților într-un mod inovator, facil și rapid.

Despre Grupul Carpatcement

Carpatcement Holding, parte a grupului german HeidelbergCement, este unul din liderii pieţei de ciment din România. HeidelbergCement Group este lider mondial pe piaţa de agregate şi un important jucător în domeniul cimentului, betonului şi altor activităţi conexe, ceea ce îl poziţionează printre cei mai mari producători de materiale de construcţii din lume. Compania are peste 52.000 de angajaţi în 2.500 de locaţii, în peste 40 de ţări.

Cu un total al investiţiilor de peste 450 milioane euro, HeidelbergCement este unul dintre cei mai importanţi investitori germani din România. În ţara noastră, Grupul este prezent în producţia de ciment, betoane şi agregate prin companiile CARPATCEMENT HOLDING, CARPAT BETON, respectiv CARPAT AGREGATE. Toate cele trei companii folosesc tehnologii inovative şi au ca obiectiv major promovarea unor standarde înalte de calitate.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult