13th aprilie 2021
Home » Cine ar trebui să îl interpreteze pe noul James Bond: Tom Hardy sau Idris Elba?

Cine ar trebui să îl interpreteze pe noul James Bond: Tom Hardy sau Idris Elba?

de reporterpenet

Cine ar trebui să îl interpreteze pe noul James Bond: Tom Hardy şi Idris Elba au cele mai mari şanse FOTO VIDEO

Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston şi Damian Lewis sunt creditaţi de publicaţia „The Guardian“ ca fiind actorii cu cele mai mari şanse să îl interpreteze pe James Bond dacă Daniel Craig renunţă la rolul spionului.

În ciuda faptului că mai are contract cu Sony pentru încă un film marca „James Bond“, era lui Daniel Craig în costumul spionului britanic pare a se apropia de final, mai ales după ce a declarat că şi-ar tăia venele decât să-l joace din nou pe Bond, motiv pentru care fanii francizei au început deja să parieze cine va fi următorul agent 007.

În cursa pentru rol intră Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston şi Damian Lewis. Mai mult, la începutul lui 2015, Daniel Craig a lăsat să se înţeleagă că „Spectre“ va fi ultimul său film din seria „James Bond“.

Întrebat de reporteri dacă i-ar plăcea să mai joace într-un nou film cu James Bond, starul britanic a spus: „În acest moment, nu. Am o viaţă şi acum vreau să trăiesc puţin din ea. Însă vom vedea ce va fi“.

Citește despre fiecare actor în parte

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult