25th iulie 2024
Home » Cinematograful Independența rulează primele filme. Vezi programul

Cinematograful Independența rulează primele filme. Vezi programul

de reporterpenet

Cinematograful Independența este gata și îi așteaptă pe cinefili. Clădirea emblematică din centrul Târgoviștei a fost închisă în ultimii 15 ani.

Proiectul de reabilitare a Cinemagrafului Independeţa, clădire simbol a Târgoviştei, precum şi sistematizarea zonei aiacente au fost finalizate.
Investiţia este realizată prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare de aproximativ 2.000.000 de euro.
Primel filme care vor rula la Cinematograful Independenţa după ce acesta a fost reabilitat sunt „Vânătorii de fantome – Moştenirea” şi „Nu e vreme de murit (No time to die)” din seria Bond.
„Vinerea aceasta, vom putea viziona primele filme după reabilitarea unui adevărat simbol al acestui oraş. Sâmbăta şi duminica, de la ora 11.00, vor fi proiectate filme pentru copii.
Vă aşteptăm la cinematograful cu cel mai mare ecran din România, cu un sistem audio de top şi clasificat în prima categorie de calitate în Registrul Cinematografiei”, este mesajul primarului Târgoviştei, Cristian Stan, pe reţelele de socializare.
Filmele care vor rula, toate informaţiile necesare achiziţionării, inclusiv online a biletelor, orele de funcţionare, tarifele, pot fi consultate pe site-ul https://www.cinema-independenta.ro/  
Cinematograful „Independenţa” dispune de o sală multifuncţională modernă, cu o capacitate de aproximativ 500 de locuri şi cu multiple posibilităţi de întrebuinţare.
Cinematograful Independenţa a fost construit în 1977 şi avea 668 de locuri. Cinematograful se află în administrarea Primăriei Târgovişte din 2010, după ce a fost preluat de la Regia Autonomă de Ditribuţie şi Exploatare a Filmelor „România Film”.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult