26th octombrie 2021
Home » Circulație restricționată joi și vineri, de Sf. Nifon

Circulație restricționată joi și vineri, de Sf. Nifon

de reporterpenet
Circulație restricționată joi și vineri, de Sf. Nifon

Circulație restricționată joi și vineri, de Sf. Nifon

Poliția va impune restricții de circulație, joi și vineri, atunci când în Târgoviște vor avea loc manifestările dedicate sărbătorii Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti.

Astfel, joi, 10 august, în intervalul orar 17:30 – 21:00, va avea loc o slujbă de vecernie și „pelerinajul tinerilor”, traseul de deplasare fiind: Catedrala Mitropolitană-bd. Libertății, Calea Domnească, str. Stelea, str. Revoluției, Centrul Vechi, bd. Libertății și Catedrala Mitropolitană. Astfel, traficul rutier va fi deviat pe rute ocolitoare.

Vineri, în timpul desfășurării slujbei religioase în Parcul Mitropoliei, traficul rutier va fi restricționat pe bd. Libertății și Calea Domnească și parțial pe bd. Mircea cel Bătrân.

„Le recomandăm conducătorilor auto să respecte întocmai indicaţiiile şi semnalele poliţiştilor rutieri şi să nu oprească sau să staţioneze în zonele restricţionate. De asemenea, adresăm rugămintea atât riveranilor cât şi celorlaţi şoferi să parcheze autoturismele în spaţiile special amenaje şi nu pe tronsoanele de drum închise circulaţiei”, precizează într-un comunicat de presă, IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult