5th martie 2021
Home » CJD anunţă începerea lucrărilor la Centrul Multifuncţional pentru Servicii de Urgenţă şi Jandarmerie Montană

CJD anunţă începerea lucrărilor la Centrul Multifuncţional pentru Servicii de Urgenţă şi Jandarmerie Montană

de reporterpenet

CJD anunţă începerea lucrărilor la Centrul Multifuncţional pentru Servicii de Urgenţă şi Jandarmerie Montană

CJD a semnat contractul de lucrări pentru Centrulul Multifuncţional pentru Servicii de Urgenţă şi Jandarmerie Montană din zona Peştera – jud Dâmbovița..

Investiţia se ridică la 7,2 milioane de lei, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 12 luni (două luni pentru serviciile de proiectare şi 10 luni pentru execuţia lucrărilor de la data emiterii ordinului de începere a acestora).

„Prin semnarea acestui contract, staţiunea de interes naţional Padina – Peştera face un pas important spre dezvoltare. Demersul se încadrează în angajamentul asumat de administraţia judeţeană – de dezvoltare şi modernizare a zonei montane din Judeţul Dâmboviţa. Centrul Multifuncţional pentru Servicii de Urgenţă şi Jandarmerie Montană va deservi un echipaj pentru intervenţii de urgenţă şi jandarmerie montană şi va fi dotat cu un punct de prim ajutor şi o platformă auto pentru maşini de intervenţie şi ambulanţă”, precizează CJ Dâmboviţa.

Jandarmeria Montană este structura specializată cu rolul menţinerii ordinii publice în staţiunile montane şi pe traseele turistice. În zona montană a judeţului Dâmboviţa funcţionează, în prezent, Postul de Jandarmi Ordine Publică Montană Peştera şi Postul de Jandarmi Ordine Publică Montană Zănoaga, care execută misiuni în zona Platoului Bucegi şi a Parcului Natural Bucegi.

„Reamintim faptul că, în luna februarie a acestui an, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a semnat contractul pentru nota conceptuală a pârtiei de schi din staţiunea Padina – Peştera şi contractul pentru realizarea studiului referitor la alimentarea cu apă şi reţeaua de staţii de epurare. În continuare se fac eforturi pentru o dezvoltare controlată, cu respectarea prevederilor legale în vigoare şi fără afectarea cadrului natural protejat”, se mai arată în comunicatul CJ Dâmboviţa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult