1st august 2021
Home » CNAIR a desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia lărgirii la 4 benzi a DN 7, Bâldana – Titu

CNAIR a desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia lărgirii la 4 benzi a DN 7, Bâldana – Titu

de reporterpenet

CNAIR a finalizat, vineri, procesul de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului „Proiectare şi Execuţie Lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu km 30+950 – 52+350”.

Potrivit Companiei, ofertantul desemnat câştigător este Asocierea S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. – S.C. BDU MAXI CONSTRUCT S.R.L. cu o valoare de 239.026.296,02 lei fără TVA.

”Menţionăm de asemenea că asocierea declarată câştigătoare a ofertat o perioadă de garanţie a lucrărilor de 10 ani. Procesul de semnare a contractului va putea fi iniţiat doar după expirarea perioadei de depunere a contestaţiilor de 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii. În situaţia în care vor fi înregistrate contestaţii împotriva acestui rezultat al procedurii, C.N.A.I.R. S.A. va trebui să aştepte soluţionarea acestora în vederea iniţierii procesului de semnare a contractului”, a transmis CNAIR.

Lucrările de lărgire la 4 benzi se vor executa pe o lungime de 21,40 km.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult