25th februarie 2021
Home » Coca Cola cu canabis, despre care se spune că tratează impotenţa sau durerile de cap, va putea fi cumpărată de la magazin

Coca Cola cu canabis, despre care se spune că tratează impotenţa sau durerile de cap, va putea fi cumpărată de la magazin

de reporterpenet

Imagini pentru coca cola cannabis

Gigantul american de băuturi răcoritoare, prezent şi în România din anul 1991, şi-a anunţat intenţia de a intra pe piaţa băuturilor care conţin canabis, plantă despre care se spune că poate fi folosită şi pentru a trata impotenţa, durerile de cap sau dependenţa de morfină.

Potrivit Bloomberg şi CNN, Coca Cola a anunţat recent că „urmăresc atent” evoluţia substanţei denumită canabidiol (CBD), care se regăseşte în marijuana şi nu are efecte psihoactive.
Potrivit surselor citate, producătorul de băuturi răcoritoare ar fi discutat deja cu Aurora Cannabis, o compania producătoare de canabis canadiană care şi-a manifestat interesul pentru producţia băuturilor din canabis.
Constellation Brands, producătorul berii Corona, a anunţat luna trecută o investiţie de 4 miliarde de dolari în compania canadiană producătoare de canabis Canopy Growth.
Totuşi, atât canabisul, cât şi CBD sunt considerate ilegale în Statele Unite, chiar dacă există câteva state care au legalizat marijuana.
Analiştii citaţi de CNN spun că orientarea Coca-Cola spre acest tip de ingrediente face parte din strategia pe termen lung a companiei – în situaţia în care acestea vor deveni la un moment dat legale.
Bonnie Herzog, analist al Wells Fargo, estimează că băuturile infuzate cu canabis ar putea genera o piaţă anuală de 50 de miliarde de dolari în Statele Unite – valoare care reprezintă aproximativ jumătate din vânzările de bere, care au ajuns la 117 miliarde de dolari.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult