7th martie 2021
Home » Codin Maticiuc se implică într-o campanie pro-animale. „Are Târgoviște suflet?”

Codin Maticiuc se implică într-o campanie pro-animale. „Are Târgoviște suflet?”

de reporterpenet

Codin Maticiuc cere ajutor pe reţelele de socializare pentru un bătrân care creşte 100 de câini

Vedeta Codin Maticiuc a cunoscut, la Târgoviște, un bătrân în vârstă de 76 de ani care crește într-o locuința a sa numai puțin de 100 de câini. Codin spune că bărbatul cheltuie în fiecare lună aproximativ 2.000 de lei

„Are Târgovişte suflet? Săptămâna trecută am fost la Târgovişte. Aflasem că un bătrân a construit un adăpost de câini de care se ocupă singur şi a cam ajuns la capătul puterilor. Domnul Creţulescu are 76 de ani şi o casă cu curte lângă Târgovişte în care nu locuieşte. <<Asta a fost blestemul meu, dom’le ca am avut casa asta. Ca am avut unde sa-i duc. Ca dacă n-aveam aveam şi eu doi-trei şi gata>>”, a scris vedeta.
Bătrânul a strâns aproape 100 de câini maidanezi în locuinţă, dar are grijă de încă alte zeci de câini pe care îi hrăneşte pe lângă casă sau “pe traseu”.

„Autorităţi cu suflet şi iniţiativă sunt la Târgovişte? Că moş Creţulescu să ştiti caă face o treabă bună şi care cam era a voastră. Vreau să ştiu cât suflet e în Târgovişte şi nu numai. Ce va promit e ce promit mereu când postez: am fost acolo, am văzut cu ochii mei, mă implic în continuare, urmăresc atent ce se face cu banii”, a precizat Codin pe pagina sa de Facebook.

Pentru cei care vor sa ajute:
Mihaela Soare (+40 723 319 187) 
IBAN:RO38INGB0000999902777725
SWIFT:INGBROBU
ING BANK
Codin Maticiuc e om de afaceri, producător de film, scriitor şi actor, iar bloggingul rămâne o constantă în viaţa lui. El este cunoscut în lumea mondenă drept un „crai de Dorobanţi”, un cuceritor, un băiat plin de bani, căruia îi place să se distreze.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult