9th decembrie 2023
Home » Colegiul Național Constantin Cantacuzino, cel mai modern din Târgovişte

Colegiul Național Constantin Cantacuzino, cel mai modern din Târgovişte

de reporterpenet

Cantacuzino o

Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte a fost reabilitat şi modernizat cu fonduri europene de 13,8 milioane de lei. S-au reabilitat spaţiile existente, iar şcoala a câştigat alte noi spaţii pentru clase, două laboratoare şi o bibliotecă, prin mansardarea actualelor corpuri şi construirea unuia nou. Proiectul a demarat în 2012.

Trăim astăzi o zi remarcabilă, o zi memorabilă, care, în mod sigur, va intra în istoria Colegiului – finalizarea proiectului de reabilitare, modernizare și echipare a infrastructurii școlare, un proiect derulat de Primărie în cadrul Axei prioritare 3 privind dezvoltarea infrastructurii școlare”, a declarat, astăzi, directorul Colegiului Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte, Gabriel Istrate.

Cantacuzino

Obiectivul general al proiectului a constat în reabilitarea, extinderea şi dotarea colegiului în vederea creşterii capacităţii infrastructurii educaţionale şi a calităţii procesului de învăţământ ce se desfăşoară la nivelul colegiului, care să conducă, în final, la asigurarea unui proces educaţional la standarde europene, adecvat şi eficient, menit să răspundă noilor cerinţe ale societăţii, dar şi la creşterea participării populaţiei şcolare la procesul educaţional.

Este o dubla bucurie pentru mine astazi, prima este aceea ca finalizam inca un proiect important din fonduri europene cu o valoare de peste 10 mil de lei si a doua este aceea ca, profesor fiind, ma bucur sa vad cum infrastructura din invatamant renaste si se dezvolta permananent, in mandatul primarului Gabriel Boriga. Este printre cele mai importante proiecte in ceea ce priveste investitiile in infrastuctura de invatamamant din Targoviste. Aceasta unitate de invatamant ne-a obisnuit sa fie una de elita si finalizarea acestui proiect nu face decat sa sustina si pe viitor procesul instructiv-educativ desfasurat aici. Ne dorim sa facem in continuare lucruri bune, sa dezvoltam infrastructura educationala si in viitor sa inauguram si sa finalizam cat mai multe proiecte asemanatoare„, a declarat viceprimarul Ciprian Prisăcaru.

Cantacuzino 6_o

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult