30th iunie 2022
Home » Colegiul Național Constantin Cantacuzino din Târgoviște a împlinit 20 de ani de la înființare

Colegiul Național Constantin Cantacuzino din Târgoviște a împlinit 20 de ani de la înființare

de reporterpenet

colegiul cantacuzino n

Luni, 15 septembrie, s-au împlinit 20 de ani de la deschiderea Colegiului Național “Constantin Cantacuzino” din Târgoviște. Profesori care au activat pe parcursul acestor ani la colegiu s-au reunit, ieri, au depănat amintiri și au sărbătorit împreuna acest moment.

Unitatea de invatamant numără, în prezent, aproape 1.200 de elevi.

Alături de conducerea colegiului, au fost Președintele Consiliului Judetean Dâmbovița, conf. univ. dr. Adrian Țuțuianu, Inspectorul Scolar General al Inspectoratului Scolar al Judetului Dambovita, prof. Luminița Preda, Primarul MunicipiuluiTargovistei, Ciprian Prisăcaru și City-managerul municipiului Gabriel Cioacă.

Cu toții le-au urat elevilor și profesorilor multe succese în noul an scolar și să mențină numele colegiului acolo unde el este deja, adică printre cei mai buni.

colegiul cantacuzino 855_ncolegiul cantacuzino 3_n

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult