17th octombrie 2021
Home » Comisie de anchetă în urma tânărului de 27 de ani, mort de gripă porcină

Comisie de anchetă în urma tânărului de 27 de ani, mort de gripă porcină

de reporterpenet

upu

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște i-a chemat la raport pe toți medicii care s-au ocupat de cazul tânărului de 27 de ani, care a murit, marți, în urma contactării virusului gripal AH1N1.

„În acest moment pot să vă confirm faptul că principala cauză a fost gripa AH1N1. Pacientul a venit în stare gravă şi ulterior au apărut complicaţii, a fost transferat la Terapie Intensivă. Noi avem toate datele şi amănuntele pentru fiecare secundă pe care pacientul a petrecut-o în spital, numai că fiind o anchetă medicală amplă în desfăşurare, le vom prezenta într-un raport final. Ancheta vizează tot, de când a venit în spital, modul în care a fost tratat, în ce a constat actul medical, pe minute”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgovişte.

Rudele unui tânăr în vârstă de 27 de ani îi acuză pe medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte de neglijenţă, după ce acesta a murit în urma unei răceli.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult