30th iunie 2022
Home » Compania de Apă trece la debranşări după ridicarea stării de alertă

Compania de Apă trece la debranşări după ridicarea stării de alertă

de reporterpenet

Cei care se știu cu restanțe la facturile de apă și apă uzată ar trebui să se ducă la ghișee și să le achite. Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD) îi informează pe clienți că va trece la debranșări odată cu ridicarea stării de alrtă în România.

„În contextul în care starea de alertă nu a mai fost prelungită şi, prin urmare, începând cu data de 09 martie a dispărut şi interdicţia de debranşare de la serviciile de apă, canalizare şi salubritate, echipele CATD vor relua acţiunile de debranşare a consumatorilor care înregistrează restanţe”, precizează CATD.
Plata facturilor se poate efectua atât la casieriile operatorului, pe portalul CATD (https://portal.catd.ro/#/autentificare), cât şi prin transfer bancar.

Începând cu luna septembrie 2018, clienţii Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa au acces la informaţii privind situaţia facturilor prin intermediul unui portal online.

Astfel, la adresa https://portal.catd.ro sau pe site-ul www.catd.ro, la sectiunea ”PORTAL”, clienţii pot transmite indexul, pot consulta facturile şi pot verifica istoricul plăţilor efectuate. De asemenea, se pot transmite petiţii şi se pot face plăţi online.
Pentru a beneficia de aceste servicii, consumatorii trebuie să-şi creeze un cont, folosind codul de client şi datele de pe două facturi diferite.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult