29th noiembrie 2021
Home » Concert dedicat „Zilei Femeii”, duminică, la Tony Bulandra

Concert dedicat „Zilei Femeii”, duminică, la Tony Bulandra

de reporterpenet

Concert Centrul de Cultura

Duminică, 6 martie, la ora 19:00, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi Primăria Municipiului Târgovişte organizează, la Teatrul Municipal „Tony Bulandra”, un concert dedicat Zilei Femeii.

Concertul intitulat „Femeia, eterna simfonie!” este susţinut de Orchestra Simfonică „Muntenia”, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Programul concertului cuprinde canţonete, arii de operetă, musical şi crossover. De asemenea, vor fi prezenţi şi invitaţi speciali, solişti ai Operei Naţionale Bucureşti şi ai Teatrului Naţional de Operetă şi Musical: Florin Budnaru, Cătălin Petrescu, Ernest Fazecas, Ana Cebotari, Tatiana Caisîn şi Liviu Indricău.

Biletele costă 15 lei și se găsesc atât la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa cât şi la Teatrul Municipal „Tony Bulandra”.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult