30th iunie 2022
Home » Conferinţa Internaţională de Chimie Analitică, Târgovişte, 2014

Conferinţa Internaţională de Chimie Analitică, Târgovişte, 2014

de reporterpenet

chimie

La Universitatea Valahia din Târgovişte a debutat, miercuri, cea de-a doua conferinţă internaţională de Chimie Analitică. Evenimentul se va încheia pe data de 21 Septembrie. În total, vor fi prezenți 155 de specialiști din România, Statele Unite, Algeria, Marea Britanie, Austria, Spania, Danemarca, Egipt, Rusia, Turcia, China, Brazilia, India, Arabia Saudita, Iran, Italia, Norvegia, Armenia, Republică Moldova, Cipru, Slovacia, Georgia și Nigeria.

Chimiştii prezenţi la Târgovişte vor dezbate teme importante din domeniul cercetării, precum analiză biomedicala, analiză farmaceutică, analiză materialelor avansate, analiză de mediu; metrologie, materiale de referință și metodologie de validare, analiză alimentelor,etc.

Conferința va fi un loc de întâlnire pentru chimiștii analitici din toată lumea care activează în domeniul academic, instituții de cercetare, industrie, laboratoare chimice, etc.

Programul științific al conferinței va oferi o privire de ansamblu a subiectelor de chimie analitică care contribuie la obținerea unei vieți mai bune și mai sănătoase, iar companiile leader din industrie vor expune noutățile și evoluția acestora în dezvoltarea instrumentației analitice.

În cadrul conferinței va fi lansată și cartea „Book of abstract” Universitatea Valahia Târgoviște, carte publicată cu sprijinul Ministerului Educației Naționale.

Organizatorii au lansat o invitație specială la ediția din acest an tinerilor chimiști pentru a participa cu lucrările lor la sesiunea „€™ACS Young Researcher Lecturers”€™, organizată de către Filială Internațională Română a Societății Americane de Chimie care va premia cele mai bune lucrări.

Se vor acorda, pentru prima data, din partea Filialei Internaționale Române a Societății Americane de Chimie, două premii unor chimiști de talie internațională, după cum urmează:

George-Emil Baiulescu – pentru excelenţă în cercetare în domeniul chimiei analitice.

€œMaria Brezeanu – pentru excelenţă în cercetare în domeniul chimiei analitice.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult