22nd martie 2023
Home » Conferință internațională de robotică, la Târgoviște

Conferință internațională de robotică, la Târgoviște

de reporterpenet

Roboti
O conferință internațională de robotică va fi organizată, luna aceasta, la Târgoviște, de Colegiul Național “Constantin Carabella”.

Reprezentanți ai mediului educațional, mediului privat, ai autorităților publice și ai unor asociații și organizații nonguvernamentale din Lituania, Italia și Ungaria vor participa la evenimentul ce va avea loc în data de 23 septembrie, începând cu ora 9.00, în sala de conferințe a hotelului Nova din Târgoviște.

În cadrul conferinței “Young Programmers Join Robotics Club”, vor avea loc și demonstrații cu roboți.

Roboti

Evenimentul își propune multiplicarea experienței acestui parteneriat la nivelul realizării și utilizării curriculei și aplicației web e-learning Robotics ON.

Manifestarea este prevăzută în calendarul proiectului Robotics ON, finanțat de Uniunea Europeană prin programul ERASMUS+ (Acțiunea Cheie 2: Parteneriate strategice. Proiecte pentru susținerea inovării).

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult