25th iulie 2024
Home » Constantin Ana, ales prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare

Constantin Ana, ales prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare

de reporterpenet
Reuniunea asociației naționale a avut loc luna trecută la Amara

Reuniunea asociației naționale a avut loc luna trecută la Amara

Primarul stațiunii Pucioasa, Constantin Ana, a fost ales recent prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimaterice din România.

Reuniunea asociației naționale a avut loc luna trecută la Amara. Funcția preluată de edilul-șef va aduce beneficii și pentru dezvoltarea stațiunii dâmbovițene.

Primarul stațiunii Pucioasa, Constantin Ana, a declarat pentru RADIO MINISAT că funcția preluată la Adunarea de la Amara îl onorează și, totodată, îl va ajuta în formarea sa din adminstrația publică.

Astfel, va fi informat cu obiectivele pentru stațiuni, fondurile ce pot fi accesate, ceea ce va conduce, implicit, și la dezvoltarea localității. Și aceasta pentru că organizația la conducerea căreia a fost ales este una solidă, de perspectivă pentru turismul românesc.

În aceste condiții, vor putea fi susținute interesele stațiunii Pucioasa mult mai bine, în fața Guvernului și a marilor investotori, a mai declarat edilul-șef.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult