29th noiembrie 2021
Home » Constructorul de case pentru amărâți abandonează, pentru moment, faptele bune: „Răutatea și Prostia din păcate nu pot fi tratate cu nimic”

Constructorul de case pentru amărâți abandonează, pentru moment, faptele bune: „Răutatea și Prostia din păcate nu pot fi tratate cu nimic”

de reporterpenet

A construit patru case unor amărâți, dar a decis să ia o pauză. Marius Simionică, fost luptător în legiunea străină, implicat în multe proeicte sociale, s-a săturat de răutățile din jurul său și a decis să se retragă în sânul familiei, care trăiește în Anglia.

„Am decis să mă retrag temporar din această activitate până pe 31 martie când voi decide dacă voi continua ori nu. Mi-am sacrificat ultimii 4 ani din viața, mi-am sacrificat copilul care 4 ani ma văzut în poze ori video sau în persoană de 2-3 ori pe an și asta pentru a veni în România să schimb vieți și mentalități însă răutatea multora este mult prea mare chiar și pentru mine. Nu am să fac un caz despre sacrificiul ultimilor patru ani pentru ca oricum nu cred că interesează pe cineva. Răutatea și Prostia din păcate nu pot fi tratate cu nimic și îmi asum cele spuse”, a scris Marius Simionică, pe Facebook.

4 case pentru persoane care au făcut obiectul unor cauze nobile, au fost construite cu banii Diasporei, „Asociaţia Marius şi Prietenii”, air acum este în lucru un depozit de unde se vor livra ajutoarele către cei nevoiaşi.

„Oamenii se grăbesc să te eticheteze după bunul plac dacă au cea mai mică nemulțumire, oamenii se grăbesc să te judece pentru orice fără a se informa câtuși de puțin. Nu mă plâng, nu m-am plâns niciodată însă suferă copiii mei, familia mea, suferă sănătatea mea. Mă voi întoarce în Anglia acolo unde mă consider acasă iar pe 31 martie ne vom așeza la masă și vom discuta ce e de făcut până atunci voi „îngheța” absolut tot. Sper ca în acest fel să le dăm oportunitatea altora să facă mai mult/e decât noi. Decizia mea este 100% luată și sper să o acceptați ca atare. Mulțumesc din suflet pentru tot”, a mai spus Marius.

Printre cei ajutaţi de Asociaţia caritabilă se numără cele 5 surori care trăiau într-un hambar sau un bătrân fără picioare, care, acum, locuiesc în case noi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult