25th februarie 2021
Home » Consultare publică referitoare la „Știință 2.0”: Știința în tranziție

Consultare publică referitoare la „Știință 2.0”: Știința în tranziție

de reporterpenet

stiinta

Grup-țintă: universitățile și asociațiile universitare, organizațiile care desfășoară activități de cercetare, organizațiile de finanțare a cercetării, bibliotecile științifice, academiile, societățile savante, editurile academice, întreprinderile din domeniul „Științei 2.0”.

Termen-limită pentru participare: 30 septembrie 2014

„Știința 2.0” descrie evoluția permanentă a modului de realizare a activităților de cercetare, respectiv a organizării științifice. Schimbările actuale din dinamica științei și cercetării sunt grație tehnologiilor digitale și impulsionate de globalizarea comunității științifice, precum și de nevoia de a găsi un răspuns la marile provocări cu care se confruntă omenirea în prezent. Ele au impact de-a lungul întregului proces de cercetare, de la inițierea acestuia și până la publicarea rezultatelor, precum și asupra modului în care el este organizat.

Prin intermediul acestei consultări publice se dorește o înțelegere mai aprofundată a întregului potențial societal deținut de „Știința 2.0”, precum și gradul de oportunitate al posibilelor acțiuni în domeniu.
Pagini Utile

Mai multe informații aici:
http://ec.europa.eu/research/consultations/science-2.0/consultation_en.htm

 

_Stiinta si Tehnologie

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult