22nd martie 2023
Home » CORB 44 Adventure Days, 3-6 septembrie în Târgovişte

CORB 44 Adventure Days, 3-6 septembrie în Târgovişte

de reporterpenet

OFF ROAD

Pe 9 mai, la ora 12.00, pe circuitul de off-road de la Ciolpani, reprezentanţi ai presei împreună cu un număr impresionant de vedete au salutat lansarea filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei” în România prin adrenalină şi manevre extreme la ,,Mad Max Day Out”.

Freeman Entertainment, alături de Top Cross TCS, Suzuki România, Titan Machinery şi clubul de off-road CORBB 44 le-au oferit celor prezenţi la eveniment o aventură pe cinste, provocându-i să conducă sau să fie copiloţi atât pe circuitul profesionist de motocross, cât şi pe cel de off road, unde i-au aşteptat cele mai spectaculoase maşini de competiţie.

Dorian Popa, Matteo, Vladimir Drăghia, Ilinca Vandici, Roxana Ciuhulescu, Cosmin Seleşi, Adina Galupa, Dan Cruceru şi Răzvan Simion şi-au luat inima în dinţi şi au participat la probe de motocross, au experimentat condusul maşinilor de off-road pe un circuit profesionist.

Invitaţii prezenţi la evenimentul de pre-lansare al filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei” au avut ocazia să testeze calităţile modelului Suzuki Vitara în off-road. Încă de la lansarea pe piaţă în 1988, modelul Suzuki Vitara şi-a câştigat aprecierea prin designul stilat, prin dimensiunile compacte şi performanţe bune atât on-road cât şi în off-road. Acum, la peste 25 de ani de la debutul acestui model legendar, noul Vitara vine cu o abordare proaspătă a segmentului SUV compact şi cu numeroase îmbunătăţiri în toate domeniile. Disponibil în România de la 1 aprilie 2015, noul Suzuki Vitara are dimensiuni mai compacte, un design puternic şi dispune, în opţiuni, de sistemul inovator de tracţiune integrală ALLGRIP.

La acţiune au mai luat parte Vali Duţu şi Nicu Stancu de la CORB 44 (Club Off-Road Bucureşti). Fondat în 2008, CORB44 îşi împarte activităţile în două ramuri cea sportivă şi cea în care intră acţiunile umanitare şi de ecologizare. O parte dintre membri concurează în Campionatul Naţional de Off-Road, iar în acest an clubul din Bucureşti va organiza şi o etapa de campionat, CORB 44 Adventure Days (3-6 septembrie în Târgovişte).

Sursa: www.businessmagazin.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult