13th aprilie 2021
Home » Corneliu Ștefan, despre investiția pe care CJ o face în școala din Săiți: „înseamnă enorm pentru cei 240 de copii care învaţă în condiţii aspre”

Corneliu Ștefan, despre investiția pe care CJ o face în școala din Săiți: „înseamnă enorm pentru cei 240 de copii care învaţă în condiţii aspre”

de reporterpenet

DSC_0228

Deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a felicitat Consiliul Judeţean Dâmboviţa pentru faptul că a aprobat, în şedinţa marți, să sprijine autoritățile moldovene de peste Prut, finanţând o parte a lucrărilor de reparaţie de care are nevoie Gimnaziul Săiţi, din Raionul Căuşeni, instituţie de învăţământ unde nu s-a mai investit de 34 de ani!

Suma ce va fi alocată, aproximativ şase miliarde de lei vechi, nu este una colosală, însă înseamnă enorm pentru cei 240 de copii care învaţă în condiţii aspre în Gimnaziul Săiţi. Cu sprijinul nostru, al dâmboviţenilor, aceşti elevi primesc şansa unui viitor mai bun.

Este cea de-a treia investiţie pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa o finanţează în Republica Moldova, după Liceul Teoretic din Ştefan Vodă şi Grădiniţa din Ruseştii Noi, amândouă inaugurate anul trecut.

Prin aceste obiective, am realizat nu doar o unire de suflet cu românii de peste Prut, ci şi una practică, necesară comunităţilor de acolo. În anul în care sărbătorim #Centenarul Marii Uniri, era nevoie să le arătăm fraţilor noştri din Republica Moldova că suntem lângă ei, că îi ajutăm, că răspundem chemării lor.

DSC_0222

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult