16th aprilie 2021
Home » Corneliu Ștefan, despre referendumul familiei: „Este cea mai bună investiție a societății în viitorul copiilor noștri”

Corneliu Ștefan, despre referendumul familiei: „Este cea mai bună investiție a societății în viitorul copiilor noștri”

de reporterpenet

Corneliu Stefan

Deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, i-a îndemnat pe dâmbovițeni să se mobilizeze la referendumul din 6-7 octombrie. Parlamentarul vede acest demers ca unul care respectă valorile profunde ale României creștine și viitorul copiilor.

„Participarea cetățenilor la acest referendum decizional pentru definirea căsătoriei în Constituția României este un act profund democratic și patriotic, de o deosebită importanță pentru întreg poporul, deoarece se votează pentru apărarea familiei bazate pe căsătoria între un bărbat și o femeie șipentru viitorul copiilor poporului român.

Referendumul nu este al unei persoane, al unei instituții sau al unui partid politic, ci este al nostru, al românilor. În Anul Centenarului, referendumul este un cadou al românilor pentru români. Este un moment istoric în România, când Biserica Ortodoxă Română, cultele neoprotestante și societatea civilă merg braț la braț pentru a organiza și desfășura acest referendum și ne dorim cu toții un succes.

Este cea mai bună investiție a societății în viitorul copiilor noștri. Acest referendum nu este îndreptat împotriva cuiva sau a altor opțiuni, care, sunt, până la urmă, libere într-o societate democratică, ci este pentru valorile în care noi credem. Nimeni, niciodată nu ne va putea impune să legiferăm păcatul în țara noastră”, a spus Corneliu Ștefan.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult