16th aprilie 2021
Home » Corneliu Ștefan, la 2 ani de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016: Alianţa PSD-ALDE a reuşit să menţină echilibrul social şi economic

Corneliu Ștefan, la 2 ani de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016: Alianţa PSD-ALDE a reuşit să menţină echilibrul social şi economic

de reporterpenet

Corneliu Stefan

Deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a precizat, la 2 ani de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, că Alianţa PSD-ALDE a reuşit să menţină echilibrul social şi economic în România.

„Au trecut 2 ani de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. În această perioadă, am pus în aplicare un program de guvernare ambiţios, menit să transforme #România într-un stat european, prosper, echilibrat, în care drepturile şi libertăţile cetăţeanului să fie respectate, în care democraţia să triumfe.

Alianţa PSD-ALDE a reuşit să menţină echilibrul social şi economic în ton cu normele şi valorile europene. Pensiile au fost mărite. De asemenea, salariile diferitelor categorii socio-profesionale au fost aduse mai aproape de media europeană.

În judeţul Dâmboviţa, în cei doi ani de guvernare, am reuşit să dăm suflu economiei, prin deschiderea unor noi capacităţi de producţie, prin stimularea dezvoltării mediului de afaceri şi prin investiţii în infrastructură.

48368697_2346200072118054_3364257507978510336_n

Proiectul pentru modernizarea la patru benzi a DN 71, Bâldana-Târgovişte-Pucioasa-Sinaia, a intrat în linie dreaptă. Este un obiectiv care va deschide judeţul Dâmboviţa către toate rutele economice ale ţării, care va crea noi oportunităţi de dezvoltare.

Ne-am implicat, totodată, pentru punerea în valoare a turismului dâmboviţean, susţinând demersuri pentru recunoaşterea şi încadrarea oraşului Pucioasa şi a zonei Padina-Peştera din Bucegi în categoria staţiunilor de interes naţional.

În ciuda atacurilor la care am fost supuşi, în ciuda intrigilor şi a unor conflicte interne, am rămas uniţi, am arătat că suntem puternici şi că vrem să ne ducem proiectele până la capăt având un singur deziderat: binele României şi al cetăţenilor acestei ţări”, a spus deputatul Corneliu Ștefan.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult