16th aprilie 2021
Home » Coronavirus. Trei carantinați în Dâmbovița

Coronavirus. Trei carantinați în Dâmbovița

de reporterpenet

Imagini pentru spatii carantina coronavirus
Deocamdată, în județul Dâmbovița, până la acest moment nu au fost înregistrate cazuri sau suspiciuni de îmbolnăvire, potrivit Prefecturii Dâmbovița. Pe de altă parte, spațiile destinate carantinării, în Dâmbovița, au început să fie folosite.

„Precizăm că, astăzi, 11.03.2020, se află în izolare la domiciliu 191 de persoane asimptomatice și 3 persoane sosite astăzi în județul Dâmbovița din zonele de risc și plasate în carantină în spațiile identificate în acest sens”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmbovița.

Autorităţile din Dâmboviţa au identificat zeci de spaţii de cazare pentru persoanele care ar trebui să stea în carantină.

Potrivit Prefecturii Dâmboviţa, este vorba de 81 de locuri de cazare în Târgovişte, Voineşti şi Pucioasa.

Spaţiile respective au fost identificate de Prefectura Dâmboviţa, împreună cu instituţiile cu rol în cadrul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă – DSP, Crucea Roşie, Inspectoratul Şcolar, ISU.

Cele mai multe locuri de cazare pentru într-o eventuală plasare în carantină sunt în Târgovişte (4o de paturi). La Pucioasa sunt 8 paturi, iar la Voineşti, 25 de paturi.

De asemenea, la Răcari va fi pusă la dispoziţie o altă sală, fără dotări la acest moment. Autorităţile se vor ocupa de dotarea acestor spaţii.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult