13th aprilie 2021
Home » Coronavirusul. Femeie din Dâmbovița întoarsă acasă cu mama decedată pentru a o înhuma, izolată la domiciliu

Coronavirusul. Femeie din Dâmbovița întoarsă acasă cu mama decedată pentru a o înhuma, izolată la domiciliu

de reporterpenet
FOTO: Adevarul

FOTO: Adevarul

O femeie din Dâmbovița a decis să vină în țară cu mama sa, decedată în Italia, pentru a o înhuma. Autoritățile însă i-au interzis să participe la înmormântare și au izolat-o la domiciliu.

Potrivit Prefecturii Dâmbovița, femeia este izolată in județul Dâmbovița. Ea a venit cu mama decedata din Italia pentru a o înhuma, dar i s-a interzis să participe la înmormântare.

Deocamdată nu se știe cu ce mijloc de transport a fost adus mortul în țară.

Se știe doar că femeie din Dâmbovița a decis să plece din Italia înainte ca țara să intre în carantină totală, ea aflându-se într-o zonă galbenă.

Astăzi, în județul Dâmbovița sunt 200 persoane aflate în izolare la domiciliu sub monitorizarea DSP Dâmbovița. Până la această ora nu sunt persoane confirmate cu coronavirus.

În România au fost confirmate până astăzi 31 de cazuri. Ultimul dintre ele este vorba de un bărbat de 42 ani, confirmat în Iași. El a revenit din Veneția și este internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

Numărul total de cazuri de coronavirus confirmate în Italia se îndreaptă spre 10.000. Luni, au fost înregistrate alte 1.807 de cazuri, ceea ce a ridicat totalul la 9.172. Numărul deceselor a crescut la 463, iar rata de mortalitate în această ţară este de 5%, peste estimările de 3-4% din alte zone.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult