16th aprilie 2021
Home » COVID-19. Crește numărul cazurilor de îmbolnărire cu coronavirus. Câte cazuri sunt înregistrate în Dâmbovița

COVID-19. Crește numărul cazurilor de îmbolnărire cu coronavirus. Câte cazuri sunt înregistrate în Dâmbovița

de reporterpenet

Coronavirus în România: 123 cazuri confirmate : Europa FM
Noua raportare arată că sâmbătă, 4 aprilie, sunt confirmate 3.613 cazuri de persoane infectate. De asemenea, 329 au fost vindecate şi externate. Numărul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autorităţile.

Centrul Național de Comunicare Strategică a anunțat că în județul Dâmbovița sunt înregistrate 27 de cazuri de coronavirus. Deocamdată nu au fost anunțate localitățile de unde provin noii pacienți.

O nouă ordonanţă militară, în pregătire

Premierul Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă, după o întâlnire de lucru cu ministrul de Interne, Marcel Vela, şi cu cel al Sănătăţii, Nelu Tătaru, că este pregătită o nouă ordonanţă militară, aceasta fiind aproape în forma finală şi urmând a fi prezentată în cursul zilei.

„Am evaluat situaţia, am pregătit elementele pentru o nouă ordonanţă militară, care va fi prezentată de echipa de la MAI în cursul zilei de astăzi, am făcut evaluarea… Cu siguranţă vă vor fi prezentate măsurile, ea practic e aproape în forma finală, ordonanţa. Am evaluat intrările în ţară, am evaluat capacitatea de carantinare…”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, după o întâlnire de lucru la Ministerul de Interne, la care a participat şi ministrul Marcel Vela.

El a spus că la întâlnire a particiat şi ministrul Sănătăţii, fiind stabilite şi măsuri de pregătire a spitalelor care urmează să primeacă pacienţi cu COVID-19.

Situaţia privind infectarea cu virusul COVID – 19 (Coronavirus) la nivel european şi global

Până la data de 3 aprilie 2020, au fost raportate 482.016 de cazuri în UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveţia, Andora. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Italia, Franţa, Germania, Spania şi Regatul Unit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult