13th mai 2021
Home » COVID-19. Doi angajați ai Penitenciarului Margineni, confirmați pozitiv

COVID-19. Doi angajați ai Penitenciarului Margineni, confirmați pozitiv

de reporterpenet

HAYSSAM-ADUS-LA-PENITENCIARUL-MARGINENI-660x330
Doi angajați ai Penitenciarului Margineni au fost confirmați pozitiv în urma efectuării testelor. Unul dintre ei este asimptomatic. În prezent, se fac verificări pentru stabilirea contacților.

Polițistul de penitenciare asimptomatic a lucrat în sectorul medical, cu purtarea echipamentului de protecție, și nu a mai fost la serviciu din 26 iunie.

„Va informăm că un angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul medical, cu purtarea, în permanentă, a echipamentului de protecție. Polițistul de penitenciare este asimptomatic. Ultima să prezentare la unitate a fost în dată de 26.06.2020”, a transmis, joi, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

De asemenea, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv, vineri, la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, informează Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Bărbatul a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie.

Simptomatologia specifică COVID-19 a debutat ulterior ultimei prezentări la unitate.

„În continuare, administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepţia celor două cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, precizează ANP.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult