3rd martie 2021
Home » COVID-19. Peste 1.300 de scări de bloc au fost dezinfectate în Târgoviște

COVID-19. Peste 1.300 de scări de bloc au fost dezinfectate în Târgoviște

de reporterpenet

COVID-19. Peste 1.300 de scări de bloc au fost dezinfectate în Târgovişte: „reuşim să facem faţă provocărilor de acest tip”
Primăria Târgoviște a reușit, până la această oră, dezinfectarea a peste 1.300 de scări de bloc din oraș. De asemenea, în scările de bloc au fost montate și dispozitivele cu dezinfectant pentru populație.

Primarul Cristian Stan a anunțat, pe pagina sa de socializare, că acțiunea de dezinfecție în toate scările de vloc din Târgoviște va fi finalizată astăzi.

„Este un efort mare atât din punct de vedere bugetar, cât și din punct de vedere al resurselor umane pe care administrația locală târgovișteană îl face, un efort care, credem noi, este deosebit de important în această perioadă. Avem aproximativ 1.400 de scări de bloc în municipiul Târgoviște, deci efortul este unul destul de substanțial însă reușim să facem față tuturor provocărilor de acst tip”, a precizat edilul, într-o interveție pe pagina sa de Facebook.

Primarul a subliniat că investițiile care sunt în derulare în oraș nu sunt oprite. „Se continuă 100% investițiile cu finanțare europeană, se continuă într-un ritm destul de ridicat investițiile cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Sigur că investițiile care sunt pe bugetul propriu cunosc o diminuare a ritmului în contextul în care foarte mulți bani din bugetul propriu, bani pe care nu ni-i planificasem pentru această activitate, intră către această zonă de combatere a pandemiei”, a adăugat acesta.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult