26th octombrie 2021
Home » COVID19. Care sunt numerele de telefon la care pot suna persoanele de peste 65 de ani

COVID19. Care sunt numerele de telefon la care pot suna persoanele de peste 65 de ani

de reporterpenet


Poliția Locală Târgoviște a acționat, în ultimele 24 de ore, pe raza Municipiului, sub coordonarea Poliției Municipiului Târgoviște.

Astfel, au fost legitimate 153 persoane și au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare Nr. 3/2020.

Totodată, a fost depistată o persoană fără adăpost care a fost preluată de către Direcția de Asistență Socială Târgoviște.

Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Asistență Socială, monitorizează în acest moment un număr de 273 de persoane vârstnice și vine în sprijinul târgoviștenilor de peste 65 ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor.

COVID19. Autorităţile sunt la datorie, pe străzi. Care sunt numerele de telefon la care pot suna persoanele de peste 65 de ani

Dacă vă aflați în situația de mai sus sau cunoașteți o persoană care se încadrează în categoria prezentată, vă rugăm să vă adresați Direcției de Asistență Socială Târgoviște.

Solicitările vor fi efectuate telefonic, la numerele:

– 0372.764.198 ( zilnic între orele 08:00 – 16:00);
– 0742.087.920 (non-stop).

Astăzi, începând cu 17.30, va avea loc o amplă acțiune de dezinfectare a străzilor și trotuarelor din Municipiului Târgoviște.

Vor fi spălate în primă fază străzile și trotuarele și după aceea se va acționa cu substanțe dezinfectante care sunt agreate de Comisia Națională pentru Biocide din cadrul Ministerului Sănătății.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult