29th noiembrie 2021
Home » Crimă oribilă într-un sat din Dâmboviţa. Un patron şi-a ucis mama, bolnavă de Covid şi apoi s-a spânzurat. Ce bilet a lăsat

Crimă oribilă într-un sat din Dâmboviţa. Un patron şi-a ucis mama, bolnavă de Covid şi apoi s-a spânzurat. Ce bilet a lăsat

de reporterpenet

Un patron din comuna Gura Șuții și-a ucis mama, bolnavă de Covid și apoi s-a spânzurat. Bărbatul, spun anchetatorii, a lăsat și un bilet în care și-a justifiact gestul macabru.

Oroarea s-a petrecut în satul Sperieţeni, din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a vrut să îi curme într-un mod brutal suferinţa mamei sale, infectată cu Covid, aşa că a pus mâna pe topor.
upă ce şi-a ucis mama, în vârstă de 69 de ani, bărbatul s-a spânzurat, nu înainte de a lăsa un bilet pentru anchetatori în care şi-a justificat gestul. Fapta bărbatului i-a lăsat mască pe săteni.
„Era vânzatoarea noastră de la magazin, dar nu puteam să ne dăm seama că se întâmplă aşa ceva. S-a auzit că ea e moartă în casă, că băiatul s-a spânzurat. Unde, nu ştiu, că noi fuserăm de vale la Biserică. El era un băiat de milioane, Am zis că pic jos când am auzit”, ne-a spus o femeie din sat.
„Să vedem ce spune şi autopsia, ce spun organele competente, nu putem noi să ne pronunţăm. Era o femeie deosebită, a avut magazin în sat, a fost iubită de toată lumea. Băiatul era foarte tăcut, nu ştiu de ce a ajuns în situaţia asta. Bine că nu s-a mai însurat, că o omora şi pe nevastă. Săptămâna trecută a băgat gazele, a renovat aici, s-au mutat că ei au stat mai la vale în sat”, povesteşte un sătean.
Bărbatul avea o stare materială bună. A deţinut un magazin în sat şi chiar voia să plece în Franţa pentru a-şi deschide o firmă. Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor, iar dosar este instrumentat acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult