13th mai 2021
Home » Cu ce obiective ne prezentăm la Târgul de Turism al României

Cu ce obiective ne prezentăm la Târgul de Turism al României

de reporterpenet

Cele mai importante obiective turistice din județul Dâmbovița sunt promovate la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.

Consiliul Județean Dâmbovița, alături de Primăria Municipiului Târgoviște – în calitate de coexpozant, promovează în mediul online cele mai frumoase obiective turistice din Județul Dâmbovița, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.


În perioada 18 – 21 februarie 2021, accesul vizitatorilor este gratuit, iar obiectivele turistice dâmbovițene pot fi vizitate virtual, în baza înregistrării pe platforma #TTRVirtual2021.

Printre atracțiile turistice promovate de Consiliul Județean Dâmbovița se numără cele 16 muzee şi case memoriale din cadrul Complexului Național Muzeal Curtea Domnească Târgoviște (Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, Peştera Ialomiţei, Curtea Domnească din Târgoviște, Turnul Chindiei, Casa Atelier „Gabriel Popescu” din Vulcana-Pandele, Muzeul de Artă, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Casa Atelier „Gheorghe Petraşcu”, Muzeul de Etnografie şi Folclor Pucioasa, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti etc.), dar şi facilitățile oferite de stațiunea balneoclimaterică de interes național Pucioasa.

De asemenea, în baza acordului de cooperare încheiat între Consiliul Județean Dâmbovița și Municipiul Târgoviște, pe platforma virtuală mai sunt promovate Complexul Turistic de Natație Târgoviște, Grădina Zoologică, Teatrul Tony Bulandra, Parcul Chindia – Skatepark și centrul istoric al Târgoviștei.

Târgul de Turism al României rămâne unul dintre cele mai prestigioase evenimente care promovează atât agențiile de turism din țară, cât și principalele puncte de atracție turistică din fiecare județ.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult