26th octombrie 2021
Home » Cum arată Școala 8 după reabilitare. Luni, 8 februarie, își va redeschide porțile

Cum arată Școala 8 după reabilitare. Luni, 8 februarie, își va redeschide porțile

de reporterpenet

Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” își redeschide porțile după un amplu proces de extindere, reabilitare, modernizare și dotare.

Astfel, chiar de luni, 8 februarie, elevii se vor putea bucura de una dintre cele mai moderne unități de învățamânt din România.

Proiectul de reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” are o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) și a fost finanțat din fonduri europene.

Toată munca a însemnat transformarea din temelii a școlii amintite, care este reabilitată în întregime.

Astfel s-au construit 6 corpuri de clădire, iar numărul sălilor de curs a crescut de la 22 la 36.

„În plus, s-a construit o sală de festivități, o bibliotecă, s-a extins sala de sport, s-a realizat un teren de sport exterior, s-au construit grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică. Totodată, școala se bucură de foarte multe dotări specifice, în sensul că fiecare clasă va beneficia, în afara mobilierului, de videoproiector, ecran de proiecție, imprimantă multifuncțională sau calculator (all in one PC)”, a precizat primarul Cristian Stan.

De asemenea, au fost dotate complet laboratoarele, s-a instalat un sistem de monitorizare video, dar și un sistem de sonorizare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult