29th noiembrie 2021
Home » Cum descarci istoricul de pe Facebook ca să vezi cât spaţiu ocupă viaţa ta virtuală

Cum descarci istoricul de pe Facebook ca să vezi cât spaţiu ocupă viaţa ta virtuală

de reporterpenet

Cum descarci istoricul de pe Facebook ca să vezi cât spaţiu ocupă viaţa ta virtuală

Cel mai probabil ai cont pe Facebook şi eşti puţin paranoic că ştie prea multe despre tine. Acum poţi afla exact ce ştie.

În primul rând, trebuie să intri în Setări, iar acolo vei avea opţiunea de a descărca o copie a datelor. Apoi, Facebook îţi va trimite un mail. În funcţie de câte informaţii ai publicat de-a lungul vremii, va dura mai mult sau mai puţin, dar media e undeva la 10 minute. Datele vin sub forma unui fişier .zip, iar după ce dai unzip, toate informaţiile vor fi arătate sub forma unor mini pagini web HTML.

Dacă dai click pe fişierul index.htm, de exemplu, va deschide o mini-pagină de profil în browser, împreună cu informaţii precum data de înregistare, statutul relaţiei, familia, educaţia şi, în mare parte, cam tot ce ai pus pe Facebook în timp.

Facebook păstrează evidenţa întregii istorii a timeline-ului tău, încă de când ţi-ai făcut cont. Dacă voiai să vezi ce status ai pus prima oară, acum e ocazia. În plus, arhiva vine cu o copie a tuturor pozelor şi video-urilor pe care le-ai încărcat pe Facebook, împreună cu date precum locul unde au fost făcute, data, şi adresa IP a dispozitivului de pe care ai publicat. Cât despre prietenii tăi, platforma păstrează o evidenţă a tuturor celor pe care i-ai şters de-a lungul timpului, dar nu şi a celor care te-au şters.

Ai şi o evidenţă a tuturor evenimentelor la care ai participat, ceea ce s-ar putea dovedi util, în cazul în care ai nevoie de o dată sau o adresă veche, cu o oarecare însemnătate pentru tine. Evident, nu putea lipsi o copie a tuturor mesajelor şi conversaţiilor. În „ads”, vei găsi toate lucrurile de care Facebook crede că eşti interesat şi toate reclamele pe care ai dat click.

Află toate detaliile despre cum vezi istoricul a ceea ce ai publicat pe Facebook

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult