30th iunie 2022
Home » Curtea Domnească trece la ora de vară

Curtea Domnească trece la ora de vară

de reporterpenet

Complexul-Muzeal-Curtea-Domneasca-din-Targoviste-20110221212327

O dată cu trecerea la ora de vară, Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgoviște anunță că, începând cu 1 aprilie 2014, Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” poate fi vizitat conform programului oficial de vară, între orele 9.00 – 18.30, ultimul bilet fiind eliberat la ora 18.00.

Astfel, cel mai cunoscut obiectiv turistic din județul Dâmbovița, va fi deschis șase zile pe săptămână, de marți – duminică, prețul unui bilet fiind de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Programul celorlalte muzee ce aparțin C.N.M. ”Curtea Domnească” Târgoviște rămâne același, de marți până duminică, între orele 9.00 – 17.00, prețul unui bilet fiind de 7 lei pentru adulți și 3,5 lei pentru elevi, studenți și pensionari, exceptie făcând muzeele din teritoriu, care sunt închise în primul şi al treilea weekend din fiecare lună, prețul unui bilet fiind de 5 lei pentru adulți și 2,5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult