13th aprilie 2021
Home » Dâmboviţa: 53 dintre cele 89 de localităţi ale judeţului se află în “scenariul verde” în ceea ce priveşte rata de infectare cu SARS-CoV-2

Dâmboviţa: 53 dintre cele 89 de localităţi ale judeţului se află în „scenariul verde” în ceea ce priveşte rata de infectare cu SARS-CoV-2

de reporterpenet

Peste jumătate dintre oraşele şi comunele judeţului Dâmboviţa înregistrează o rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de sub 1,5 la o mie de locuitori, conform celor mai recente statistici.

La nivel judeţean, doar şapte localităţi mai depăşesc indicele de infectare de 3 la o mie de locuitori, iar municipiul reşedinţă de judeţ, Târgovişte, are sub 3 îmbolnăviri la mia de localnici.

600 de militari, la dispoziţia DSP pentru combaterea COVID-19

Conform datelor furnizate, miercuri seară, de Prefectura Dâmboviţa, 53 dintre cele 89 de localităţi ale judeţului se află în „scenariul verde” în ceea ce priveşte rata de infectare cu SARS-CoV-2, în şase comune nefiind raportat niciun caz de COVID-19.

La nivel judeţean, şapte localităţi mai depăşesc indicele de infectare de 3 la 1.000 de locuitori, fiind vorba despre Vulcana Băi, Tărtăşeşti, Crevedia, Aninoasa, Ciocăneşti, Cornăţelu şi Gura Foii. Cel mai ridicat indice de infectare, de 4,29 la mie, este în comuna Vulcana Băi.

Grupul de Comunicare Strategică: 6.460 de cazuri noi de COVID-19 ultimele 24 de ore

Şi în municipiul reşedinţă de judeţ, Târgovişte, rata de infectare a scăzut sub 3 la mie, cele mai recente statistici indicând o rată de infectare de 2,66 la mia de locuitori.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, indicele de infectare este 1,72 la mie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK 

Registru pentru spaniolii care refuză vaccinarea anti-COVID

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult