16th mai 2021
Home » Dâmbovița. Care sunt școlile care au început semetrul al doilea tot online

Dâmbovița. Care sunt școlile care au început semetrul al doilea tot online

de reporterpenet

Elevi şi preşcolarii din 79 de unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa vor merge la cursuri în sistemul clasic, începând de luni.

În alte 74 de şcoli, grădiniţe şi licee şcoala se va face în aşa-numitul scenariu „galben”, în timp ce elevii din trei şcoli generale vor relua cursurile în semestrul al doilea învăţând tot online.
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat, vineri, o privind aprobarea scenariilor de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din judeţul Dâmboviţa la începutul semestrului II al anului şcolar 2020-2021, document potrivit căruia peste jumătate dintre unităţile şcolare din judeţ au început, luni, cursurile cu prezenţa fizică a tuturor elevilor. Este vorba despre 79 de şcoli, grădiniţe şi licee, atât din mediul urban, cât şi de la sate.
Alte 74 de unităţi didactice vor funcţiona, începând de luni, în aşa-numitul scenariu 2, care implică prezenţa fizică a preşcolarilor, a copiilor de şcoală primară şi a elevilor din clasele terminale. În acest scenariu se află şi unităţile didactice din municipiul Târgovişte.
Pentru alte trei şcoli gimnaziale, CSJU Dâmboviţa a decis începerea celui de-al doilea semestru tot online. Unităţile de învăţământ aflate în această situaţie sunt: Şcoala Gimnazială Crevedia, Şcoala Gimnazială Gura Bărbuleţului şi Şcoala Gimnazială ”Iosif Gabrea” Văleni Dâmboviţa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult