30th iunie 2022
Home » Dâmbovița. Dozele de vaccin ajung doar pentru personalul medical

Dâmbovița. Dozele de vaccin ajung doar pentru personalul medical

de reporterpenet
Dâmbovița. Dozele de vaccin ajung doar pentru personalul medical

Dâmbovița. Dozele de vaccin ajung doar pentru personalul medical

Vaccinul antigripal întârzie anul acesta, dozele către populație urmând să fie repartizate medicilor de familie după jumătatea acestei luni.

Până în prezent, au fost repartizate județului Dâmbovița, în prima tranșă, peste 250 de doze, acestea fiind destinate exclusiv personalului medical.

,,În total, 269 de doze de vaccin antigripal au fost repartizate județului Dâmbovița. Acestea au fost administrate exclusiv personalului medico-sanitar, de la Ambulanță, Neonatologie, Terapie Intensivă, urmând ca pentru populație să fie repartizate dozele, la medicii de familie, în această lună.”, după cum a declarat astăzi pentru RADIO MINISAT, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, Marinela Popa.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult