5th martie 2021
Home » Dâmbovița Mall. Autoritățile județene lucrează la proiectul de iluminat public

Dâmbovița Mall. Autoritățile județene lucrează la proiectul de iluminat public

de reporterpenet

Imagini pentru mall targoviste
Conducerea CJ Dâmbovița a organizat o întâlnire la sediul instituției cu reprezentanții firmelor de construcții cu care s-au contractat lucrări pentru mai multe obiective de reparații și întreținere la drumuri de acces, poduri și podețe, parcări etc.

De asemenea în cazul obiectivelor de drumuri, s-a analizat și stadiul unui obiectiv conex, de iluminat public de-a lungul viitorului Drum Județean din zona UM Gară și, totodată, obiectivul de alimentare cu energie electrică a Cabanei Podu cu Florile.

„În plus, a fost analizat stadiul fizic al tuturor lucrărilor în curs și, în același timp, au fost stabilite unele măsuri în vederea urgentării lucrărilor la care, în pofida faptului că nu au o mare complexitate, se înregistrează întârzieri din punct de vedere al serviciilor de proiectare. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu ritmul lent și a solicitat o mobilizare corespunzătoare a constructorilor în vederea urgentării, finalizării și decontării investițiilor”

Mall-ul ar putea fi inaugurat pe 28 mai

„Pe 28 #mai 2020 va avea loc #inaugurarea primului centru comercial din județ – Dâmbovița Mall. Am discutat cu investitorii, lucrările decurg foarte bine și sperăm să vină cât mai mulți dâmbovițeni la deschidere. Vor fi multe surprize plăcute! Mă bucur că acest parteneriat public-privat a funcționat. În prezent, lucrăm la partea de iluminat public și trotuare pe drumul din zonă. Mai avem de realizat două sensuri giratorii. Așteptăm să obținem avizele și să ne apucăm de treabă. Până în luna mai, toate investițiile pe care Consiliul Județean Dâmbovița le derulează în zonă vor fi finalizate”, a scris Alexandru Oprea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult