29th noiembrie 2021
Home » Dâmbovița. Proxeneți trimiși după grații pentru 30 de zile

Dâmbovița. Proxeneți trimiși după grații pentru 30 de zile

de reporterpenet
Dâmbovița. Proxeneți trimiși după grații pentru 30 de zile

Dâmbovița. Proxeneți trimiși după grații pentru 30 de zile

Cei trei bărbați reținuți pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și spălarea banilor au fost prezentați instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Pe numele a doi dintre aceștia au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar împotriva celuilalt a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru documentarea activității infracționale, au fost efectuate 13 percheziţii domiciliare, dintre care 6 pe teritoriul României și 7 în Spania, la persoane bănuite că, începând cu anul 2013, ar fi racolat tinere de pe raza județelor Dâmbovița, Cluj, Teleorman, Olt și Constanța, pe care le-ar fi exploatat prin practicarea prostituției, pe teritoriul statului spaniol.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat o armă de foc neletală, 58 de cartușe, 10 telefoane mobile, bani, înscrisuri, documente și alte mijloace de probă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult