15th aprilie 2021
Home » Dâmbovița. Un cioban a ajuns la spital cu gâtul tăiat, din cauza unei femei

Dâmbovița. Un cioban a ajuns la spital cu gâtul tăiat, din cauza unei femei

de reporterpenet

Un cioban din Dâmbovița a vrut să își ia viața pentru o femeie, dar a fost salvat la timp de cel care l-a angajat. Bărbatul amenința de mult că se omoară dacă patronul său nu îi dă bani pentru a-și răsfăța iubita. Noaptea trecută, pentru că nu a primit ce voia, bărbtul s-a tăiat cu un ciob în zona gâtului.

Bărbatul, un cioban în vârstă de 38 de ani, din comuna dâmbovițeană Slobozia Moară, a făcut o patimă pentru o fată din sat, pe care avea de gând să o ia de nevastă. Pentru asta îi cerea patronului 16.000 de lei sub amenințarea că se omoară. Nu de puține ori a spus așa, însă, noaptea trecută și-a pus în aplicare planul: a pus mâna pe un ciob și s-a tăiat destul de tare în zona gâtului.

Idila care era să-i curme viaţa unui cioban. A ajuns cu gâtul tăiat la spital

„El de câteva zile ne spunea că se sinucide, că se taie la gât. Voia 16.000 de lei pentru a se muta la București. Are o fată care i-a picat cu tronc și avea de gând să plece cu ea. De aproape un an de zile lucra la mine. L-am salvat la timp, pentru că s-a tăiat cu ciobul la gât și apoi pusese mâna pe un briceag. L-am imobilizat și am sunat la 112”, ne-a spus patronul.

Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște însă spune că patronul său a încercat să îi ia viața.

„M-a înjunghiat un patron de-al meu. Aveam conflicte cu dumnealui mai vechi. Seara trecută s-a supărat pentru că m-am dus la un vecin să beau o cafea și să fumez o țigară”, ne-a spus ciobanul.

Poliția a deschis un dosare penal pentru lovire și alte violențe pentru a afla ce s-a întâmplat exact.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult