15th aprilie 2021
Home » De ce avea Marcel Ciolacu bani cash în buzunarul sacoului. Explicaţiile preşedinetelui PSD

De ce avea Marcel Ciolacu bani cash în buzunarul sacoului. Explicaţiile preşedinetelui PSD

de reporterpenet

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a explicat, duminică, de unde erau banii care i-au căzut din sacou şi de ce nu are portofel.

Despre glumele devenite virale după incident, Ciolacu a spus că cel mai mult i-a plăcut cea în care din buzunarul lui Kelemen Hunor ieşea Ardealul.

„Am scos banii să îi dau înapoi. Şefa mea de cabinet, mi-a cumpărat nişte produse”. Ce spune preşedinetele PSD despre glumele apărute după incident.

Ciolacu a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, despre incidentul când i-au ieşit banii din buzunarul sacoului. Ciolacu a răspuns amuzat: „N-am sacoul şi pe colegii mei i-am anunţat că nu împrumut bani”.

Întrebat dacă ţine banii cash, Ciolacu a explicat faptul că tocmai scosese banii de pe card ca să restituie şefei de Cabinet o sumă pe cumpărături online.

„Iulia, şefa mea de cabinet, mi-a cumpărat nişte produse online pentru întreţinere stomatologică şi a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, am oprit cu băieţii şi am scos banii să îi dau Iuliei înapoi”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a spus că nu are portofel.

„Nu am portofel, am un toc unde ţin şi ochelarii, ca să ştiţi de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani”, a mai spus preşedintele PSD.

Întrebat care dintre glumele apărute după incident i-a plăcut cel mai mult, Marcel Ciolacu a răspuns râzând: „Cea cu Kelemen Hunor, cu Ardealul”.

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferinţă de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetăţenii străini.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a glumit, apoi, pe Facebook despre momentul în care i s-au văzut banii: „Uite, asta înseamnă transparenţă”, a glumit el.

Foarte multe glume legate de acest subiect au apărut apoi pe reţelele de socializare.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult