2nd martie 2021
Home » De ce nu e bine să ții ouăle pe ușa frigiderului! Află cum îl organizezi ca să păstrezi alimentele proaspete

De ce nu e bine să ții ouăle pe ușa frigiderului! Află cum îl organizezi ca să păstrezi alimentele proaspete

de reporterpenet


Frigiderul tău nu este un simplu dulap în care arunci la întâmplare mâncarea. Este un aparat electrocasnic care te ajută să îţi păstrezi gustările preferate, condimentele şi alimentele în condiţii optime. Dacă vrei să te bucuri de prospeţimea alimentelor tale cât mai mult timp, este bine să ştii care sunt acele zone ale frigiderului care au temperaturi diferite.

Frigiderul are multe compartimente, care servesc unor scopuri diferite, aşa că îţi prinde bine să descifrezi „harta“ cu cele mai bune zone ale acestuia, în care poţi păstra alimentele în funcţie de tipul şi de prospeţimea lor.

Sertarele congelatorului

Să începem cu lucrurile evidente. Congelatorul este perfect pentru a depozita alimentele congelate. Cuburile de gheaţă pentru băuturi şi smoothie-uri se păstrează aici, la fel şi fructele congelate, legumele congelate, carnea congelată, supa concentrată de legume sau de carne şi altele. Dacă vrei, poţi păstra aici un număr surprinzător de alimente, pentru a le folosi ulterior, cum ar fi tortilla, sosul pentru paste. Poţi congela pâinea până la maximum 3 luni, dar nu o ţine în frigider, pentru că se va usca.

CARNE

Uşa frigiderului, o zonă controversată. Află de ce, pe clickpoftabuna.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult