15th aprilie 2021
Home » Dealurile din Aninoasa s-au aprins. Voluntarii au stins mai multe focare VIDEO

Dealurile din Aninoasa s-au aprins. Voluntarii au stins mai multe focare VIDEO

de reporterpenet

S-a dat alarma, noaptea trecută, într-o comună de lângă Târgoviște. Pompierii voluntari și sătenii au fost chemați să stingă mai multe incendii de vegetație uscată care amenințau pădurile din zonă.

Utimele zile ale lunii februarie au adus primele incendii necontrolate de vegetație în comuna Aninoasa, de lângă Târgoviște.

Temperaturile au fost destul de ridicate, iar sătenii și-au curățat terenurile de resturile vegetale și le-au dat foc, fără să supravegheze vâlvătaia. Așa se face că sute de metri pătrați de gevetație uscată s-au aprins ca o torță și a fost nevoie de inervenția pompierilor voluntari și a sătenilor cu spirit civic pentru a stinge focarele.

 

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult