7th martie 2021
Home » Dear Car Chat, aplicația prin care poți vorbi cu orice șofer, dacă-i știi numărul de înmatriculare

Dear Car Chat, aplicația prin care poți vorbi cu orice șofer, dacă-i știi numărul de înmatriculare

de reporterpenet

Dear Car Chat, aplicația prin care poți vorbi cu orice șofer, dacă-i știi numărul de înmatriculare al mașinii, este o combinație între Waze și WhatsApp și este o invenție 100% românească.

Și pentru că tot am amintit de Waze, înainte să povestim despre avantajele noii aplicații românești, e momentul să zâmbim un pic, după ce citim replica unui șofer care a folosit Waze și a fost oprit de Poliție: „Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă”.

Cu ajutorul acestui app auto poți iniția un chat cu ceilalți participanți la trafic fără să le știi numărul de telefon, numele sau orice alte date de contact. Este de ajuns să-i vezi numărul de înmatriculare și să aibă, la rândul lui, app-ul instalat pe telefon.

Programul e foarte util în situația în care un șofer și-a lăsat mașina în spatele tău, blocându-te în parcare, fără să pună vreun bilețel cu numărul lui de telefon în bord.

Sau, în cazul în care cineva a parcat pe locul tău și, din nou, nu a afișat niciun număr de contact. „Dear Car Chat” îți oferă posibilitatea să iei legătură instant cu șoferul respectiv, ca să-i spui să-și mute mașina mai repede.

Citește mai multe pe libertatea.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult