30th iunie 2022
Home » Declarație ironică a unui lider PNL, la adresa ministrului Transporturilor (USR): Dacă va finaliza DN 71 îi fac diplomă de onoare”

Declarație ironică a unui lider PNL, la adresa ministrului Transporturilor (USR): Dacă va finaliza DN 71 îi fac diplomă de onoare”

de reporterpenet

Continuă atacurile liderilor PNL Dâmbovița asupra partenerilor de guvernare din USR, aflați la cârma unor ministere importante. Liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, l-a atacat, recent, pe Ministrul Transporturilor, căruia i-a transmis că îi va face o diplomă de onoare dacă va finaliza DN 71 Sinaia – Târgoviște – București, proiect vital pentru județ, dar și alternativă la DN 1 A, veșnic aglomerat.

Liderul PNL Virgil Guran a spus că atât proiectul de salvare a Combinatului de Oțeluri Speciale (COS) cât și proiectul de reabilitare și modernizare a DN 71 au fost „rase într-o zi”. Uită însă că cele două proiecte au fost promisiuni în campania electorală ale PNL și nefinalizate.

„Proiectele la care am lucrat personal, pe perioada cât am fost consilier de stat, mă refer la COS Târgovişte şi DN 71, au fost rase într-o zi. DN 71 se termina cam prin 2024, dacă mergeau lucrurile aşa cum trebuie, pentru că la noi se întâmplă să se mai încurce treburile. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, în multe discuţii pe care le-am avut cu el, mi-a zis că o să-mi demonstreze el că varianta aceasta, care, într-adevăr, dacă nu trece prin localităţi, este mai rapidă, mai în regulă, o să se termine tot în 2024. Dacă se întâmplă lucrul acesta, indiferent în postură voi fi, eu voi veni şi o să-i spun: domnul Drulă, vă rog să mă scuzaţi, am greşit când am spus că nu ştiţi ce faceţi, aveţi dreptate, vă mulţumesc. Eu îi fac diplomă de onoare”, a spus Virgil Guran, fostul consilier al lui Victor Orban, în perioada când acesta a fost premier.

Nu este primul atac de acest gen. Recent, deputatul Gabriel Plăiaşu a declarat, în contextul declanşării falimentului pentru Combinatul de Oţeluri Speciale (COS) Târgovişte, că vinovat de această situaţie este ministrul Economiei (USR), Claudiu Năsui.

„Într-o încercare disperată de rezolvare a problemei, undeva la începutul anului, am mers la combinat împreună cu o delegaţie, să vedem la faţa locului dacă oamenii ăia erau pregătiţi să reînceapă producţia. Ce vă spun acum este trist, dar adevărat: cuptorul ăla e pregătit, e revitalizat complet, modernizat şi poate să înceapă producţia şi mâine. Erau pregătiţi la 1 ianuarie să înceapă activitatea şi cu o piaţă de desfacere asigurată, pentru că e nevoie de ce producea COS Târgovişte. Am văzut cu ochii mei acel cuptor. Este, din păcate, trist”, a spus Plăiaşu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult