20th ianuarie 2022
Home » Demisia din cauza textului „M**e PSD”. Badea: „m-a fermecat din punct de vedere estetic”

Demisia din cauza textului „M**e PSD”. Badea: „m-a fermecat din punct de vedere estetic”

de reporterpenet

Directorul de şcoală care a distribuit mesajul „M**e PSD”: „mesajul textului rezonează şi cu concepţiile mele de viaţă”

Directorul Școlii „Tudor Vladimirescu”, din Târgoviște, a demisionat din funcție după ce a postat pe contul său de socializare un text preluat, în care se folosea expresia „M**e PSD”, devenită celebră în ultima vreme. George Badea a cedat la presiunea publică apărută în urma acestei postări, dar nu îi pare rău. Spune că mesajul respectiv „rezonează și cu concepțiile mele de viață”

George Badea a fost director la școala respectivă timp de 43 de ani. Spune că atunci când a distribuit pamfletul regretatului Sorin Avram nu și-a imaginat impactul pe care îl va avea gestul său.

„Textul circulă din februarie 2017 în mediul online și eu însumi l-am mai distribuit. L-am redescoperit într-un moment de insomnie și m-a fermecat din punct de vedere estetic (a propos, de estetica urâtului vor fi auzit cei care m-au blamat atât?). Recunosc că mesajul textului rezonează și cu concepțiile mele de viață. Vreau să trăiesc în țara mea alături de copiii și nepoții mei. Vreau să știu că aceia care ne conduc sunt în slujba noastră și nu noi în slujba lor! Ca profesor, nu mai vreau să plâng în fiecare zi de mila acelor copii „abandonați” de către părinți în grija te miri cui, având credința iluzorie că, asigurându-le o situație materială decentă prin munca în străinătate, le creează un viitor”, spune directorul pe contul său de Facebook.

Directorul spune că și-a dat demisia pentru a-și proteja elevii. „trebuie să învețe lecția demnității”

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult